magvetés bibliakör

Szerdánként este 6 órától várjuk azokat a felnőtteket, akik szívesen tanulmányozzák a Biblia könyveit, megerősödve a testvéri közösségben feltett kérdésekkel, közös énekléssel, imádsággal.

bibliaóra

Csütörtökön 10 órától tartjuk hagyományos bibliaóránkat, amelyre elsősorban nyugdíjas testvéreinket várjuk.

baba-mama kör

Hónap második és negyedik csütörtökén 10 órától várjuk a várandós kismamákat és a kisgyermekes édesanyákat alagsori gyermektermünkbe tematikus beszélgetésre.

gyermekbibliakör

Gyülekezetünkben két korcsoportban tartunk gyermekfoglalkozást az istentisztelettel párhuzamosan.

ifi

Fiatalok számára a sok hétköznapi kötelezettség miatt ifjúsági vezetők tartanak játékos formában igeközpontú és közösségépítő alkalmakat a vasárnapi istentisztelettel párhuzamosan.

Imakör

A gyülekezet imaköre minden vasárnap az istentisztelet után találkozik a templom alagsori zongorás termében. Az imakör nagy szeretettel fogad imakéréseket a templom előterében elhelyezett “Imakérések” dobozban, illetve az imakör szervezőjének, Csermely Péternek küldött email-en is (email cím: csermelynet@gmail.com). Az imaközösségi alkalmak egy “hogy-vagy” körrel kezdődnek, amely alkalmat ad az imakör tagjaihoz érezett imakérések megosztására is. A kapott imakéréseket “szétosztjuk” az imakör tagjai között. Az imát egyik, erre előzetesen felkért testvérünk kezdi meg, és – az imakör tagjainak tetszés szerinti sorrendű imái után – zárja be az Úrtól tanult imádság közös elmondásával. Az imakör tagjai az imakéréseket minden héten email-en is megkapják, hogy otthon is imába foglalhassák őket. Az imakör ökumenikusan is nyitott. Szeretettel várjuk a közös imára vágyó testvéreinket! Ne feledjük: két közösen elmondott ima együtt sokkal több, mint egy plusz egy ima. Aki csatlakozni akar az imakörünkhöz, kérjük, hogy keresse meg a szervezőt a fenti email címen.