magvetés bibliakör

Szerdánként este 6 órától várjuk azokat a felnőtteket, akik szívesen tanulmányozzák a Biblia könyveit, megerősödve a testvéri közösségben feltett kérdésekkel, közös énekléssel, imádsággal.

bibliaóra

Csütörtökön 10 órától tartjuk hagyományos bibliaóránkat, amelyre elsősorban nyugdíjas testvéreinket várjuk.

baba-mama kör

Hónap második és negyedik csütörtökén 10 órától várjuk a várandós kismamákat és a kisgyermekes édesanyákat alagsori gyermektermünkbe tematikus beszélgetésre.

gyermekbibliakör

Gyülekezetünkben két korcsoportban tartunk gyermekfoglalkozást az istentisztelettel párhuzamosan. A foglalkozások tematikusak, a legkisebbeket két éves kortól várjuk, ezévi témánk: Ismerd meg Jézus életét és néhány példázatát matricákkal és gyurmával! Az iskolásokkal Jézus sok példázatát és néhány kortörténeti sajátosságot fedezünk fel. Alkalmainkba természeten tanév közben is be lehet kapcsolódni.

ifi

Frissen konfirmált fiataljaink számára a sok hétköznapi kötelezettség miatt ifjúsági vezetők tartanak játékos formában igeközpontú és közösségépítő alkalmakat a vasárnapi istentisztelettel párhuzamosan.

Imakör

A gyülekezet imaköre minden vasárnap az istentisztelet után találkozik a templom alagsori zongorás termében. Az imakör nagy szeretettel fogad imakéréseket a templom előterében elhelyezett “Imakérések” dobozban, illetve az imakör szervezőjének, Csermely Péternek küldött email-en is (email cím: csermelynet@gmail.com). Az imaközösségi alkalmak egy “hogy-vagy” körrel kezdődnek, amely alkalmat ad az imakör tagjaihoz érezett imakérések megosztására is. A kapott imakéréseket “szétosztjuk” az imakör tagjai között. Az imát egyik, erre előzetesen felkért testvérünk kezdi meg, és – az imakör tagjainak tetszés szerinti sorrendű imái után – zárja be az Úrtól tanult imádság közös elmondásával. Az imakör tagjai az imakéréseket minden héten email-en is megkapják, hogy otthon is imába foglalhassák őket. Az imakör ökumenikusan is nyitott. Szeretettel várjuk a közös imára vágyó testvéreinket! Ne feledjük: két közösen elmondott ima együtt sokkal több, mint egy plusz egy ima. Aki csatlakozni akar az imakörünkhöz, kérjük, hogy keresse meg a szervezőt a fenti email címen.